Raffael Sandor l-a ucis pe Cozma! VEZI aici ultimele clipe de viata ale lui Marian Cozma!

luni, 9 februarie 2009 | Tag-uri: | |

Politia maghiara a anuntat ca Raffael Sandor este cel care l-a injunghiat pe Marian Cozma!

Politia maghiara a facut public numele celui care l-ar fi injunghiat pe sportivul roman, scrie Evenimentul Zilei. Este vorba despre Raffael Sandor, in varsta de 31 de ani, membru al unui clan interlop foarte cunoscut in Ungaria.

Marian Cozma si-a dat ultima suflare, departe de casa. La numai 26 de ani, handbalistul care uimea Europa prin inaltimea si prin tehnica sa, a fost ucis cu trei lovituri de cutit, direct in inima. Nu a avut nicio sansa. Pana sa vina salvarea, a murit. Doi dintre suspecti au fost retinuti de catre politia din Austria, dar ce mai conteaza acum...? Marian Cozma nu mai este printre noi, iar amintirea acestei teribile crime nu va disparea usor din memoria noastra.

Handbalistul roman in varsta de 26 de ani a fost injunghiat in inima, fiind singurul dintre cei trei care si-a pierdut viata. Coechipierii sai au fost transportati la spital, cu rani serioase, tot prin injunghiere. Marian Cozma, care a participat cu nationala Romaniei la Campionatul Mondial din Croatia, a debutat in reprezentativa in 2002, intr-un meci impotriva Belarus. Inainte de transferul la Veszprem din 2006, Marian Cozma a evoluat la Dinamo Bucuresti.

Sursa: Sport.RO

0 comentarii: